Messi’s højrearmbrud blev skadet i 3 uger

Messi blev såret i kampen mod Sevilla. Hans skade berørte hjerter af utallige Billige Fodboldtrøjer Barcelona fans. Efter en række inspektioner, Messi har en brud på tibiens højre arm. Vil savne skaden i 3 uger, Bekræftet at det nationale derby ikke spillede denne weekend.

Barcelona sociale medier annoncerede: “Efter at have passeret inspektionen af messi, Bekræftet sin højre arm brud af tibia, Han vil blive såret i omkring 3 uger. ”

Skade i 3 uger, Det betyder, at Messi vil være fast besluttet på at savne det nationale derby i Fodboldtrøjer Barcelona og Real Madrid i weekenden. Andet end det Barcelona Messi forventes at savne den to-runde Champions League kamp med Inter. Hvis alt går godt, Messi kan komme tilbage før landsholdets kampdag. Det kommer til at komme ind i Barcelonas La Liga fokus kamp med Atletico Madrid.

Azar er en stor angriber

Azar har spillet meget stærkt denne sæson. Der har været mere rygter om ham og Real Madrid. I et interview bekræftede Rivaldo også styrken af Azar. Og sagde, at Billige Fodboldtrøjer Real Madrid faktisk skulle introducere Azar.

Da Rivaldo talte om Azar, sagde han: “Denne belgiske angriber er en stor spiller. For Real Madrid har teamet altid drømt om at blive med, Azar vil også være et godt valg i det næste overførselsvindue. På verdensmesterskabet spillede Azar meget godt for Belgien. Premier League start af den nye sæson, Han spillede rigtig godt. ”

“Real Madrid bør overveje at underskrive Chelsea Azar, Især har Fodboldtrøjer Chelsea Azar for nylig udtrykt sit ønske om at spille for Real Madrid. Dette overførselsniveau vil være en god ting for klubber og fans. Efter Ronaldo forlod, Ankomsten af en topspiller vil også give Real Madrid et stort løft. ”

Ronaldo er en professionel rollemodel

Ronaldo blev anklaget for voldtægt, Det amerikanske politi meddelte også undersøgelsen af sagen. Juventus Billige Fodboldtrøjer sportsdirektør Paratic sagde det Ronaldo er fuldt støttende.

“Vi har klart angivet, at vi har fuld støtte til spillerne” Paratic sagde det “Han er altid meget aktiv på sociale spørgsmål, Også en blameless fremragende professionel spiller, Dette er også blevet bekræftet af holdkammerater. ”

“Vi har været bag ham. I min karriere Han er en professionel spiller, der kan tjene som et eksempel. Det er også en person, der kan være en rollemodel. ” I slutningen af kampen mod Udinese, Ronaldo spillede 9 spil til Juventus. Bidragede 4 mål og 4 assisterer. Siden begyndelsen af den nye sæson, Fodboldtrøjer Juventus begivenheder har været sejrende.